Talls de carreteres arreu de Catalunya per la vaga d’educació

Els docents han aturat la circulació de vehicles a les rondes i a la Gran Via de Barcelona

Docents en vaga tallen la circulació a Barcelona

Foto: @USTECSTEs

El professorat de les escoles i instituts catalans ha iniciat aquest dimarts una nova jornada de mobilitzacions tallant el trànsit en diversos punts de Catalunya. Convocats pels sindicats USTEC-STEs, CCOO, UGT, Intersindical, CGT, Aspepc i USOC, els docents han aturat la circulació de vehicles a la Gran Via -a l’altura de La Campana- i a les rondes de Barcelona, talls que també s’han dut a terme a Manresa, Mataró, les Gavarres, Tortosa i Sabadell.

Aquesta ha estat la primera de les quatre jornades de vaga convocades pels sindicats educatius, que reclamen la dimissió del conseller d’Educació Josep Gonzàlez-Cambray. Els docents exigeixen la reversió de les retallades, la retirada del nou currículum i de l’avançament del curs escolar, l’estabilització del personal interí i que el Departament d’Educació assumeixi la responsabilitat de la defensa del català a l’escola.

La pròxima jornada de mobilitzacions serà la vaga general del 25 de maig, que anirà seguida d’una altra aturada parcial -de 8 a 10 h- el 2 de juny. La darrera data assenyalada és el 9 de juny, quan els sindicats han convocat una nova vaga total. Pel que fa als serveis mínims, aquest dimarts s’han fixat en un 33% a infantil, primària i secundària.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.