L’Ajuntament de Barcelona estudia accions als tribunals sobre el cas Pegasus

Colau reclama a Maragall disculpes per considerar-la “beneficiària indirecta”

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha anunciat aquest dimarts que els serveis jurídics de l’Ajuntament de la capital catalana estan estudiant “quina és l’acció jurídica més oportuna” per reaccionar com a institució al fet que s’intervingués el telèfon mòbil d’Ernest Maragall, líder local d’ERC, quan negociava la formació d’un govern municipal, l’any 2019.

Colau ha manifestat, així mateix, que la voluntat del consistori és personar-se en el cas Pegasus per “poder accedir a tota la informació i contribuir a esclarir tota la veritat” i, donat el cas, per exigir “responsabilitats”.

D’altra banda, l’alcaldessa ha reclamat a Margall que es disculpi per haver-la considerat “beneficiària indirecta” del presumpte espionatge. “Estava insinuant que jo me’n vaig aprofitar”, s’ha queixat Colau, que ja s’havia mostrat dolguda amb declaracions anteriors del cap de l’oposició.

Maragall, que inicialment havia suggerit connivència o complicitat de l’alcaldessa amb les intervencions telefòniques, havia indicat posteriorment que estava “convençut” que l’alcaldessa no en sabia res.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.