Joan Carles I torna a Espanya el 21 de maig

El rei emèrit visitarà Sanxenxo i es trobarà amb el seu fill a Madrid

Felip VI amb Joan Carles I
Felip VI amb Joan Carles I

Joan Carles I, el rei emèrit d’Espanya, tornarà a Espanya els dies 21 i 22 de maig, tres anys després d’haver-se instal·lat als Emirats Àrabs Units (EUA), per visitar la localitat gallega de Sanxenxo, segons ha revelat el periodista Fernando Ónega al programa Más de uno (Onda Cero).

El rei emèrit, que va marxar a l’estranger assenyalat per unes investigacions sobre l’origen del seu patrimoni que ja s’han arxivat, també ha quedat amb el seu fill, el rei Felip VI, per veure’s a Madrid després de passar per Sanxenxo.

Precisament, Felip VI ha visitat breument els EAU per traslladar personalment les condolences a la família reial d’aquell país pel traspàs de l’anterior cap d’Estat, Khalifa bin Zayed Al Nahyan, però la Casa Reial ha descartat aquest diumenge una trobada entre tots dos a Abu Dhabi. Els dos darrers reis d’Espanya, en canvi, han parlat per telèfon sobre aquest condol i sobre la seva retrobada a Madrid.

Joan Carles I i Felip VI van acordar que el rei emèrit viuria a Abu Dhabi, però que podria visitar Espanya, on ja no té cap front judicial obert.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.