Quin articulista de La Vanguardia ha tret de polleguera JxCat?

Josep Martí i Blanch. El dijous 12 de maig va publicar al diari del grup Godó l’article “Borràs es menja Turull”, que ha fet enfadar tant els partidaris de la primera com del segon en la seva lluita per fer-se amb la direcció de JxCat. La tesi de Martí és que la presidenta del Parlament s’ha imposat al seu adversari en aquesta cursa. “Laura Borràs s’ha menjat Jordi Turull sense mastegar-lo”, va escriure.

Alguns paràgrafs eren especialment dolorosos per la gent de JxCat. Per exemple, aquest: “Ella no ha tingut por, ell sí. O, si ho prefereixen, a ella no li feia res trencar el partit, a ell sí”. Als partidaris de Laura Borràs els ha dolgut sobretot aquest altre: “… que ni tan sols hi hagi  hagut una mínima reflexió sobre fins a quin punt és raonable posar-se en mans d’algú que serà jutjada al TSJC per delictes greus –suposats per descomptat- que només des del cinisme poden atribuir-se sense envermellir de vergonya a una suposada revenja de les clavegueres de l’Estat”. Fer passar segons quines qüestions per repressió és, al capdavall, una falta de respecte per als que sí que l’han patida amb desmesura”.

El periodista presenta Laura Borràs com una persona egocèntrica -“El seu principal interès és ella mateixa” -i Turull com un perdedor –“Borràs té més energia, ambició i coratge que tot el turullisme sumat”.

Martí i Blanch ha passat a formar part de la llista negra dels periodistes no afins a JxCat, si no és que ja hi era.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.