Consum multa a 19 cases d’apostes per 58 milions d’euros

El Ministeri liderat per Alberto Garzón ha inhabilitat a 13 operadors sancionats per infraccions molt greus

Alberto Garzón, ministre de Consum del Govern de Pedro Sánchez
Alberto Garzón, ministre de Consum del Govern de Pedro Sánchez.

El Ministeri de Consum, liderat per Alberto Garzón, ha sancionat per infraccions greus o molt greus a 19 operadors del sector de les apostes i jocs d’atzar en línia a Espanya durant el 2021. El departament ha imposat multes per més de 58 milions d’euros i ha tancat 13 portals web.

13 de les 19 resolucions de la Direcció General d’Ordenació del Joc han estat per infraccions molt greus i han suposat la inhabilitació dels operadors en un període de dos anys. Així s’ha realitzat amb SBGC, Techsential Limited, Promedia NV, Xplay NV, Tekhou5 Limited, Halcyon Super Holdings, Wir-Wetten, Betrust, Global Games Tech, Tic Tac Toe, MxMark Enter Prizes, Oceanbreeze Tech i Pan de Bono Consulting Limited.

Tots els operadors que han realitzat infraccions molt greus han estat castigats amb multes de 5 milions d’euros a excepció de MxMark Enter Prizes i Wir-Wetten, que havien de pagar multes d’un milió d’euros cadascun. El Ministeri de Consum ha imposat sancions per un total de 57 milions d’euros per prestar activitats d’apostes i jocs sense tenir el títol que habiliti a això.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.