Junts vol col•locar Mikimoto i Eduard Pujol a la direcció de TV3 i Catalunya Ràdio

Malgrat que la CCMA ha convocat un concurs públic, qui té més punts per dirigir la televisió pública és la directora del diari ‘ARA’, Esther Vera

Eduard Pujol i Miquel Calzada (Mikimoto), candidats de Junts a dirigir TV3 i Catalunya Ràdio

El 13 de juny acaba el termini per presentar candidatures als càrrecs de director de TV3 i Catalunya Ràdio. Els dos directors seran designats pel Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) després d’escoltar les propostes que faci una Comissió de Valoració que analitzarà els candidats i candidates que es presentin a aquest concurs. Malgrat que aquestes candidatures han de passar, doncs, pel filtre del concurs de mèrits hi ha un nom que sona de fa dies com el que compta amb més suports a la CCMA per dirigir TV3. És la directora del diari ARA, Esther Vera.

Tanmateix, des de les diverses tendències que hi ha dins del partit Junts s’han llençat dos noms per dirigir els dos mitjans públics: Miquel Calzada (Mikimoto), i Eduard Pujol. Mikimoto va fracassar, el 2016, en la seva temptativa d’aconseguir una acta de senador en representació de Convergència Democràtica de Catalunya i un sector postconvergent vol agrair-li els serveis prestats al pujolisme. A Eduard Pujol se’l vol compensar pel mal tràngol que va passar quan se’l va destituir com a portaveu de JxCat al Parlament després que se l’acusés d’abusos sexuals, acusació de la qual n’ha estat absolt judicialment.

Un altre dels noms que ha sonat força com a possible director de TV3 és el periodista Ernest Folch, però compta amb l’oposició de Junts. Vicenç Sanclemente, periodista vinculat al rellançament de Ràdio 4 i el centre de Ràdiotelevisió Espanyola a Sant Cugat (RTVE), i Josep Manuel Silva, periodista, advocat i professor universitari i conseller i ex-president del Consell d’Administració de RTVE, són dos possibles candidats amb opcions a la direcció de Catalunya Ràdio i TV3. Tots dos van obtenir bona puntuació quan es van presentar, el gener de l’any passat, a la selecció de candidats a presidir RTVE.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.