Trias descarta tornar a ser alcaldable

Munté i Martí Galbis són les apostes de l’històric convergent per succeir Artadi com a aspirant de Junts

Xavier Trias
Xavier Trias

Xavier Trias, l’exalcalde de Barcelona i exconseller de Jordi Pujol al govern català, ha descartat la possibilitat de tornar a la primera línia política per presentar-se a les primàries de Junts, després que la candidata del partit a l’alcaldia de Barcelona, Elsa Artadi, anunciés que deixa la política.

En una entrevista al programa Cafè d’Idees (La 2), Trias ha defensat que “no és cert que no hi hagi gent” en l’espai polític de Junts per fer el pas, i ha indicat que “el que necessiten és el suport del partit”. L’exalcalde, a més, s’ha inclinat pels noms de Neus Munté, exvicepresidenta de la Generalitat i actual regidora, i de Jordi Martí Galbis, portaveu de Junts a l’Ajuntament de Barcelona, com a possibles aspirants a l’alcaldia.

“Estic jubilat i el que ha de fer la gent és no buscar un avi que a les properes eleccions tindrà 77 anys”, ha respost Trias, que és tres anys més jove que l’alcaldable que presentarà ERC, Ernest Maragall.

Sobre ERC, precisament, Trias ha explicat que va contactar amb “una persona molt important” d’aquest partit per explorar una candidatura conjunta amb Junts a les eleccions municipals del 2019, però que la seva proposta no va ser acceptada.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.