Què ha ‘descobert’ Sala-i-Martin sobre ‘El Nacional’?

Xavier Sala-i-Martin
Xavier Sala-i-Martin

Xavier Sala-i-Martin, l’economista de referència de molts independentistes, ha anunciat que deixa de seguir El Nacional, en diari digital fundat i dirigit per José Antich, perquè considera que el tracta “d’imbècil”.

En un missatge publicat a Twitter divendres passat, Sala-i-Martin ha comentat que “els tweets de gent coneguda presentats com a grans notícies no són grans notícies sinó intents de parasitar els altres amb l’objectiu d’obtenir clics”.

“I donar titulars a mitges perquè cliquis, també. Prou”, ha afegit l’economista, sobre la pràctica del clickbait, molt estesa entre els mitjans digitals i que no és, ni de bon tros, una novetat a El Nacional.

En particular, és força habitual a la secció En Blau, que concentra bona part de les crítiques que, per un motiu o un altre, ha aixecat els darrers anys el mitjà de José Antich, uns dels que va nèixer durant els anys del procés més favorable editorialment, per cert, a l’independentisme de la línia dura, pel qual també advoca Sala-i-Martin.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.