El Tribunal de Comptes arxiva la causa contra Colau pels contractes menors

La Fiscalia i el jutge han constatat que "no s'ha produït cap perjudici" a les arques municipals

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

El Tribunal de Comptes ha arxivat la causa oberta contra l’Ajuntament de Barcelona pels contractes menors que el consistori d’Ada Colau va atorgar durant l’any 2016. Segons ha avançat elDiario.es, el tribunal ha conclòs que “no s’ha produït cap perjudici” a les arques municipals, ja que tots els projectes es van dur a terme.

En la interlocutòria, s’exposa que les “irregularitats” que va detectar la Fiscalia en els contractes menors de l’Ajuntament van remeiar-se i que, un cop el consistori va aportar els documents que mancaven, el fiscal va constatar que van desenvolupar-se la totalitat dels projectes. El conjunt dels contractes investigats suma 292.088,77 euros, i estaven relacionats amb obres de manteniment, assistència jurídica i millores per a la ciutat, entre altres.

Després que la Fiscalia hagi demanat l’arxivament del procediment i d’haver constatat que no s’han desviat fons públics, el jutge ha conclòs que “no escau” la incoació d’un judici comptable per determinar el reintegrament dels diners.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.