El Tribunal de Comptes arxiva la causa contra Colau pels contractes menors

La Fiscalia i el jutge han constatat que "no s'ha produït cap perjudici" a les arques municipals

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau

El Tribunal de Comptes ha arxivat la causa oberta contra l’Ajuntament de Barcelona pels contractes menors que el consistori d’Ada Colau va atorgar durant l’any 2016. Segons ha avançat elDiario.es, el tribunal ha conclòs que “no s’ha produït cap perjudici” a les arques municipals, ja que tots els projectes es van dur a terme.

En la interlocutòria, s’exposa que les “irregularitats” que va detectar la Fiscalia en els contractes menors de l’Ajuntament van remeiar-se i que, un cop el consistori va aportar els documents que mancaven, el fiscal va constatar que van desenvolupar-se la totalitat dels projectes. El conjunt dels contractes investigats suma 292.088,77 euros, i estaven relacionats amb obres de manteniment, assistència jurídica i millores per a la ciutat, entre altres.

Després que la Fiscalia hagi demanat l’arxivament del procediment i d’haver constatat que no s’han desviat fons públics, el jutge ha conclòs que “no escau” la incoació d’un judici comptable per determinar el reintegrament dels diners.

(Visited 88 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari