Borràs i Turull anuncien el pacte que els evita l’enfrontament

La presidenta del Parlament aspira a la presidència i l’exconseller, a la secretaria general, en la candidatura compartida per liderar Junts

Laura Borràs i Jordi Turull
Laura Borràs i Jordi Turull

Junts ha esquivat un escenari d’enfrontament obert entre dos corrents interns en el congrés que preveu celebrar el mes vinent, gràcies a l’acord que han anunciat, aquest dimarts, Laura Borràs i Jordi Turull.

La presidenta del Parlament de Catalunya i l’exconseller de la Presidència han acordat repartir-se les dues principals cadires i responsabilitats executives: Borràs serà la presidenta del partit, càrrec que fins ara exercia Carles Puigdemont, i Turull assumirà la secretaria general, agafant el relleu de Jordi Sànchez. Fins ara, Borràs era secretària de drets i llibertats del partit, i Turull, vicepresident.

L’acord ha transcendit hores abans que s’exhaurís, aquest dimarts a les 16 hores, el termini per presentar candidatures, després de la incertesa sobre la unitat de la formació que s’havia generat el darrers dies.

Aquesta candidatura conjunta es votarà el 4 de juny a Argelers (França) durant un congrés on també es marcarà l’estratègia de Junts i es definirà la nova organització.

(Visited 92 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari