Perquè estan enfadats els Departaments de la Generalitat amb la Secretaria de Difusió?

Perquè s’ha retardat l’aprovació de l’Acord Mar que regula les campanyes de publicitat institucional que poden fer. Tots els Departaments de la Generalitat es troben que poden encarregar les seves campanyes de publicitat perquè l’Acord Marc al qual s’han d’acollir encara no s’ha aprovat. De fet, se’n va aprovar un però ha estat recorregut per una de les empreses excloses de participar en el concurs corresponent.

El secretari de Difusió, Jofre Llombart, ha de fer front a les queixes dels Departaments que voldrien fer propaganda de les seves activitats i es troben lligats de mans i peus. De moment, segons els ha comunicat Llombart la situació de stand by pot durar un mes i mig encara. Ha suggerit als secretaris generals de les diferents conselleries que prioritzin les campanyes que considerin més urgents o les que siguin més econòmiques i que facin una súplica d’urgència. Difusió podrà dedicar-hi un 10% del pressupost previst per contractar publicitat institucional.

Mireu de passar maig i juny “de la manera més digna possible”, és el missatge que Difusió ha enviat a les conselleries. Molt contentes amb Llombart, aterrat a la Secretaria de Difusió el juliol de l’any passat procedent de la subdirecció de RAC1, no estan, no.

(Visited 297 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari