Qui vol col•locar Albert Batet a la secretaria de Difusió?

Al seu cap de gabinet al Parlament, Javi Lara. És la segona vegada que ho intenta. No se’n va sortir quan es va formar el nou govern de JxCat i ERC i la secretaria de Difusió va anar a parar a mans de Jofre Llombart. Aquesta secretaria depèn del Departament d’Economia i Hisenda, que dirigeix Jaume Giró, i d’ella en pengen una direcció general de Difusió, que ocupa Ignasi Genovés, i una subdirecció general de Difusió, que és, ara per ara, en mans d’Elisabet Abad. Batet voldria que Javi Lara ocupés algun dels càrrecs que té Llombart per sota seu.

Lara és el cap del gabinet del president del grup de JxCat al Parlament des del 2019. Entre el 2016 i el 2019 va ser el responsable de comunicació i relacions institucionals de JxCat a la Diputació de Girona, càrrec que va compaginar durant uns vint mesos amb el de col·laborador del Departament de Cultura de la Generalitat. És llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat de Girona.

Batet confia aconseguir col·locar Lara a la secretaria de Difusió en el intercanvi de cromos i càrrecs que es preveu que hi haurà al proper congrés que celebrarà Junts el mes de juny. Si entra Lara algú haurà de sortir.

(Visited 336 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari