Expedientat un local de Girona per un suposat abús sexual

La patronal d'oci nocturn ha defensat que es tractava d'un xou de dos professionals contractats que anaven cridant a voluntaris sense “conducta sexista ni vexació”

Discoteca (Fra Cast, Pixabay)
Discoteca (Fra Cast, Pixabay).

Fins a 10.000 euros podria ser la multa a la qual s’enfronti l’organitzador d’una festa a una discoteca de Girona. L’Ajuntament de la capital gironina l’ha expedientat per permetre que es “fessin tocaments a una jove mig nua”.

Fonts pròximes al cas han explicat a Europa Press que s’havia publicat a xarxes socials “un vídeo d’uns 15 segons en el qual es veia a dos nois tocant i llepant els seus pits”. En veure la peça, l’alcaldessa de la localitat, Marta Madrenas (Junts per Catalunya), va considerar que “no era pertinent” i va informar la Policia Local dels fets.

A les seves xarxes socials, la discoteca havia anunciat aquesta festa com ‘Project X’. Allà, assegurava que seria “la festa més bèstia de l’any”.

La patronal nega “conducta sexista”

La patronal catalana d’hostaleria i oci nocturn Fecasarm ha afirmat que el vídeo on es poden veure els fets forma part d’un xou eròtic sense “sexe explícit”. Ha explicat que aquesta nit el local va contactar amb dos professionals que estaven nus, cridaven a voluntaris per sortir a l’escenari i els guiaven sobre el que havien de fer.

El portaveu de Fecasarm, Joaquim Boadas, ha afirmat que en cap cas hi ha hagut una “conducta sexista ni vexació”. Boadas ha demanat a la Generalitat “una interpretació clara del reglament” per a saber què poden fer els locals en aquests casos.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari