Artadi renuncia a ser alcaldable per motius personals

La cap de files de Junts a l’Ajuntament de Barcelona ho anunciarà oficialment aquest migdia

Elsa Artadi
Elsa Artadi

Elsa Artadi no serà finalment la candidata que presentarà Junts per Catalunya com a alcaldable per a Barcelona, a les eleccions municipals que es votaran l’any vinent. Segons han avançat mitjans com TV3 i El Nacional, la cap de files de Junts al consistori de la capital catalana renuncia a la cursa per l’alcaldia per motius personals.

Artadi, que va ser la primera candidata a ser proclamada perquè no va tenir rival a les primàries de Junts, anunciarà oficialment la seva decisió aquest migdia en una compareixença pública a l’Ajuntament, després d’haver-la comunicat al seu cercle de confiança.

Procedent del govern de la Generalitat que presidia Quim Torra, del qual va ser consellera de la Presidència i portaveu, Artadi va aterrar a la política municipal el 2019, a la llista que va encapçalar Quim Forn. La inhabilitació de Forn, arran de la condemna del Tribunal Suprem pel delicte de sedició, va situar Artadi com a cap de files de Junts a l’Ajuntament de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides