Site icon El Triangle

El PSC es desmarca de la comissió d’investigació sobre Pegasus al Parlament

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, i el president del grup parlamentari socialista, Salvador Illa

La portaveu del PSC al Parlament, Alícia Romero, ha anunciat aquest dimecres que el seu partit votarà en contra de la creació d’una comissió d’investigació sobre l’afer Pegasus a la Cambra catalana, proposada per ERC, Junts, la CUP i En Comú Podem. Romero ha considerat que “no és la via” adequada per aclarir el presumpte espionatge, perquè “les persones que podrien comparèixer no ho faran o no podran explicar moltes coses”.

La socialista ha destacat que el Govern central ja ha posat en marxa altres mecanismes i, en aquest sentit, ha reiterat el seu suport a l’Executiu de Pedro Sánchez. “Després de tres anys estant aturada, s’ha posat en marxa la comissió de secrets oficials, comença una investigació del Defensor del Poble i una investigació interna al CNI”, ha assenyalat Romero.

La portaveu del PSC ha defensat que la comissió d’investigació al Parlament no seria “prudent i responsable”, i ha retret als socis del govern de la Generalitat, ERC i Junts, que no hagin apostat per aquest mecanisme en altres casos. “Per què ara sí i altres vegades no?“, s’ha preguntat Romero, que ha afegit que “s’hauria de seguir el mateix criteri sempre”.

Exit mobile version