Quina nova habilitat exhibeix Puigdemont?

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

L’expresident de la Generalitat i eurodiputat de Junts s’ha animat a publicar el que ell denomina un “poema visual”, com a reacció al fet que el govern d’Espanya hagi anunciat que el president Pedro Sánchez i la ministra Margarita Robles han patit una intrusió en els seus mòbils amb el programa Pegasus.

El “poema visual” de Carles Puigdemont és “Esp(i)anya“, i ell considera que “després del que s’ha anunciat aquest matí té sentit compartir-lo“. “Segurament no he estat l’únic que hi ha pensat”, ha comentat després en clau d’humor.

Junts sosté que, encara que el president del govern espanyol sigui víctima d’una intrusió de Pegasus, això “no l’eximeix de donar explicacions i assumir responsabilitats”.

Poemes a banda, Puigdemont ha afegit sobre Sánchez, aquest cop seriosament, que “algú que es dispara un tret al peu amb la seva pròpia pistola és una víctima i certament ha de ser atesa a l’hospital… però també és el responsable principal i ha de respondre davant la justícia”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.