Laura Borràs i “l’Esquerra Repel·lent”

La fricció constant entre Junts i Esquerra, la seva relació distant tot i el Govern compartit i que es miren sempre de reüll són coses que té assumides tothom dins la política catalana. I els seus protagonistes, els primers. De fet, tothom sap que a porta tancada i quan l’altra part no escolta, malparlen l’un de l’altre sistemàticament.

I en aquest joc de retrets i conyetes continuades, tant ERC com ­JxCat saben que l’altra part critica i posa malnoms als diputats, consellers i dirigents de l’altre partit. Ningú s’escandalitza. S’ha fet sempre entre partits propers i allunyats. I ser companys de Govern no ho ha canviat. Però de vegades el subconscient juga males passades i fa que algun d’aquests malnoms, alguna de les brometes internes sobre l’adversari, s’escapi en públic.

I sembla que això és el que li va passar a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que enmig d’un ple va donar pas al membre d’ERC Jose Rodríguez dient que “té la paraula el diputat d’Esquerra Repel·lent”, tot i que es va corregir tan bon punt ho deia per dir correctament el nom del partit. Poc després, el diputat afectat feia broma amb el “lapsus” a Twitter, i Borràs li demanava disculpes públicament i agraïa que s’ho prengués amb humor.

(Visited 105 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari