Laura Borràs i “l’Esquerra Repel·lent”

La fricció constant entre Junts i Esquerra, la seva relació distant tot i el Govern compartit i que es miren sempre de reüll són coses que té assumides tothom dins la política catalana. I els seus protagonistes, els primers. De fet, tothom sap que a porta tancada i quan l’altra part no escolta, malparlen l’un de l’altre sistemàticament.

I en aquest joc de retrets i conyetes continuades, tant ERC com ­JxCat saben que l’altra part critica i posa malnoms als diputats, consellers i dirigents de l’altre partit. Ningú s’escandalitza. S’ha fet sempre entre partits propers i allunyats. I ser companys de Govern no ho ha canviat. Però de vegades el subconscient juga males passades i fa que algun d’aquests malnoms, alguna de les brometes internes sobre l’adversari, s’escapi en públic.

I sembla que això és el que li va passar a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que enmig d’un ple va donar pas al membre d’ERC Jose Rodríguez dient que “té la paraula el diputat d’Esquerra Repel·lent”, tot i que es va corregir tan bon punt ho deia per dir correctament el nom del partit. Poc després, el diputat afectat feia broma amb el “lapsus” a Twitter, i Borràs li demanava disculpes públicament i agraïa que s’ho prengués amb humor.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.