Cs de Catalunya fia el seu futur a les eleccions andaluses

Ciutadans (Cs) és, des de fa temps, un partit en caiguda lliure pel que fa al suport electoral, mediàtic i de l’empresariat que l’havia entronitzat. És, de llarg, la formació que més pèrdua de diputats ha estat acumulant elecció darrere elecció.

A la cúpula dels taronges, però, sempre expliquen que hi havia tres llocs on comptaven salvar els mobles i assentar així una base per a la recuperació: Madrid, on governaven en equilibri amb el PP; Catalunya, on van néixer i van arribar a guanyar eleccions; i Andalusia, on encara arrosseguen un electorat fidel per la bona imatge dins de l’executiu amb el PP.

La pandèmia i els bars oberts van fer que Isabel Díaz Ayuso es mengés Cs a Madrid. I ara, les ja convocades eleccions andaluses són pel partit d’Inés Arrimadas l’única opció per poder continuar aspirant a “resistir” a Catalunya.

(Visited 77 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari