Cs de Catalunya fia el seu futur a les eleccions andaluses

Ciutadans (Cs) és, des de fa temps, un partit en caiguda lliure pel que fa al suport electoral, mediàtic i de l’empresariat que l’havia entronitzat. És, de llarg, la formació que més pèrdua de diputats ha estat acumulant elecció darrere elecció.

A la cúpula dels taronges, però, sempre expliquen que hi havia tres llocs on comptaven salvar els mobles i assentar així una base per a la recuperació: Madrid, on governaven en equilibri amb el PP; Catalunya, on van néixer i van arribar a guanyar eleccions; i Andalusia, on encara arrosseguen un electorat fidel per la bona imatge dins de l’executiu amb el PP.

La pandèmia i els bars oberts van fer que Isabel Díaz Ayuso es mengés Cs a Madrid. I ara, les ja convocades eleccions andaluses són pel partit d’Inés Arrimadas l’única opció per poder continuar aspirant a “resistir” a Catalunya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.