Quin company dels viatges de Josep Lluís Alay a Rússia s’ha canviat l’ordre dels cognoms?

Roc Fernández Badiella, que ara es diu Roc Badiella i Fernández. Si més no, així és com es presenta a les seves xarxes socials. A Linkedin es diu ara Roc Badiella i Fernández i a Twitter, simplement Roc Badiella. A Linkedin explica que ara treballa d’adjunt a la Secretaria d’Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut. Ho fa des del novembre de l’any passat. Abans havia estat responsable de Continguts Digitals del Departament de Presidència de la Generalitat entre l’octubre del 2011 i el maig del 2021. Al judici als organitzadors del referèndum independentista de l’1 d’octubre del 2017 va reconèixer que s’havia responsabilitzat d’encarregar els dominis d’Internet que van servir per promocionar-lo.

El 16 de juny del 2019, Fernández Badiella o Badiella Fernández va viatjar a Moscou amb Josep Lluís Alay, cap de l’Oficina de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, per aconseguir suports per la causa independentista, activitat que també està sent investigada judicialment.

Una de les qüestions que sembla que investiga el CNI amb el programa Pegasus eren aquests contactes amb dirigents polítics i persones vinculades a serveis de seguretat russos. El nou Roc Badiella no apareix, però, entre els 63 independentistes que el laboratori canadenc Citizenlab diu que van ser espiats amb aquest sistema. Potser sortirà a la llista dels que diuen que encara no s’han fet públics.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.