Rescaten a 11 immigrants embarcats a una pastera a Eivissa

Set homes van arribar amb una altra embarcació a Mallorca aquesta matinada

Vaixell Clara Campoamor de Salvament Marítim
Vaixell Clara Campoamor de Salvament Marítim.

11 immigrants han estat rescatats per Salvament Marítim a les 12.25 hores a aigües d’Eivissa. Viatjaven amb una pastera a la zona de Ses Figueretes, segons ha informat la Delegació del Govern a les Illes Balears. Entre ells, hi havia entre quatre i cinc menors.

Fonts oficials han confirmat que tots els ocupants de l’embarcació són homes i es troben aparentment en bon estat de salut. El vaixell de Vigilància Duanera ha localitzat la barca a una milla i mitja de la platja de Ses Figueretes i ha avisat a Salvament Marítim. Des d’allà han portat l’embarcació fins al port de Vila. La Policia Nacional s’ha fet càrrec dels tripulants quan han arribat a terra ferma.

Avui, diumenge 1 de maig, és la segona pastera que arriba a Balears. A la 1.10, una altra embarcació amb set homes a bord ha estat localitzada a aigües de Mallorca.

No s’havien vist pasteres a les Pitiüses des de l’11 de febrer, quan van arribar dues embarcacions a Formentera amb 22 immigrants a bord. Durant el 2022, Eivissa i Formentera han acollit a 91 persones que han arribat a les illes en vuit pasteres, cinc a l’illa formenterenca i tres a territori eivissenc.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides