Pedraz denega l’arxivament de la peça sobre Drago a Oleguer Pujol

El jutge instructor manté imputat el fill petit de Jordi Pujol almenys fins que es tanqui la investigació

Oleguer Pujol, a la comissió parlamentària que investiga el frau
Oleguer Pujol, a la comissió parlamentària que investiga el frau

El darrer intent d’Oleguer Pujol per aconseguir l’arxivament de la peça sobre Drago Capital, en el marc del cas Pujol, no ha reeixit. El jutge instructor, Santiago Pedraz, ha rebutjat la petició del fill petit de l’expresident català Jordi Pujol, i el mantindrà imputat almenys fins que es mantingui oberta la instrucció.

La decisió de Pedraz es coneix després que la Fiscalia Anticorrupció afirmés en un informe que existeixen indicis “sòlids i indiscutits”, així com “elements incriminatoris”, de blanqueig de capitals contra Oleguer Pujol en les inversions milionàries de Drago Capital.

Es tracta de la darrera part del cas Pujol pendent d’investigar, centrada en la trama societària amb què, presumptament, el fill petit de l’expresident de la Generalitat va blanquejar, a través d’operacions immobiliàries, diners procedents del fons que compartia amb els seus germans.

En la part central del cas Pujol, sobre la qual ja es va tancar la instrucció, la Fiscalia demana vuit anys de presó per a Oleguer Pujol, ja que l’anterior instructor del cas, José de la Mata, el considera un integrant de la trama que, suposadament, es va aprofitar de la posició i la influència de la família Pujol Ferrusola per enriquir-se amb el cobrament de comissions.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.