SIL 2022 acollirà el testimoni de quatre Inspirational Speakers

El Saló Internacional de la Logística de Barcelona (SIL), organitzat pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), i que tindrà lloc del 31 de maig al 2 de juny, acollirà durant la seva celebració el testimoni de quatre Inspiratonial Speakers que  aportaran els seus coneixements i experiències sobre les tres macrotendències econòmiques: innovació, sostenibilitat i talent. Aquests Inspirational Speakers se sumaran als més de 300 speakers que participaran en el SIL & eDelivery Congress, el programa de coneixement del SIL 2022.

El primer dia del SIL, dimarts 31 de maig, comptarà amb la participació de José Manuel Zapata, un tenor espanyol que, a través de la seva ponència “Cómo dar el do de pecho”, se servirà de les experiències en la seva carrera lírica per explicar com aprendre a utilitzar la diferenciació com a eina de competitivitat i identificar les regles bàsiques per assolir l’èxit. 

D’altra banda, la fira acollirà el dimecres 1 de juny les sessions de Jeremy Schwartz, CEO pioner en pràctiques empresarials competitives i sostenibles, i d’Odile Rodríguez de la Fuente, biòloga, divulgadora científica i conferenciant de sostenibilitat i medi ambient. En aquest sentit, Schwartz compartirà durant la seva sessió “Noves habilitats de lideratge per destacar el 2022” les habilitats concretes necessàries per als líders empresarials en un context de digitalització i sostenibilitat, mentre que Rodríguez realitzarà la conferència “Canvi de la humanitat. Clima de canvi”, en la qual analitzarà la situació actual i futura del sistema viu planetari i dels canvis necessaris per evitar els pitjors escenaris. 

Així mateix, l’últim dia de la fira comptarà amb la presència d’Alejandra Nuño, directora general d’Acuam Healthcare, que debatrà sobre qüestions relacionades amb el creixement empresarial, el benestar i la salut en la seva sessió “La vida en l’epicentre dels negocis”.

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Pere Navarro, destaca que “comptar amb la presència de quatre veus tan inspiradores com les que ens acompanyaran durant la celebració del SIL 2022 suposa un privilegi per a l’entitat, que aposta constantment pel foment del talent i l’ampliació del coneixement”. “En un context com l’actual cal mantenir la motivació en tots els sectors, motiu pel qual vam decidir impulsar un espai dedicat als Inspirational Speakers”, afegeix.

Per la seva banda, Blanca Sorigué, directora general del CZFB, assenyala que “per a nosaltres és un honor comptar amb veus tan destacades de diferents sectors per seguir compartint coneixements i crear sinergies”.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari