TV3 i Catalunya Ràdio relleven els seus directors i caps d’informatius

La CCMA ha convocat el procediment públic per triar les direccions, el resultat es farà públic abans del 30 de setembre

Els directors de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i de TV3, Vicent Sa
Els directors de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i de TV3, Vicent Sanchis, al Parlament

El Consell de Govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha cessat aquest dimecres els actuals directors de TV3 i Catalunya Ràdio, Vicent Sanchis i Saül Gordillo, respectivament, tal com s’havia anunciat. Ho ha fet després de convocar el procés públic per substituir-los. També ha cessat els caps d’informatius de TV3, David Bassa, i de Catalunya Ràdio, Francesc Cano, a qui se’ls ha assignat noves funcions.

Les bases per substituir els directors, consultables a la web de la CCMA, donen temps als candidats per presentar el seu projecte fins al 13 de juny. Sis persones independents en faran la valoració. Han estat escollides per unanimitat del consell, són de prestigi reconegut en el sector audiovisual i no se’n farà pública la identitat fins que es resolgui el concurs. El resultat es farà públic abans del 30 de setembre i es garanteix la confidencialitat dels candidats que no surtin escollits.

Fins que es resolgui el concurs públic, el seu lloc l’ocuparan provisionalment els actuals directors adjunts: a TV3, Sígfrid Gras, i a Catalunya Ràdio, Jordi Borda.

(Visited 195 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari