De quantes propietats disposa l’alcalde de Caldes de Malavella?

L'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu

L’alcalde de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha acaparat un notable protagonisme aquesta setmana amb motiu de la polèmica actuació que va protagonitzar en enfrontar-se als okupes d’una de les seves propietats amb una destral a la mà. L’actitud de Balliu ha rebut el suport de diversos usuaris a les xarxes socials i de personalitats polítiques com l’exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, però també ha estat fortament criticada, sobretot després de conèixer-se que Balliu posseeix més d’una desena de propietats immobiliàries.

Segons les declaracions de béns patrimonials dels alts càrrecs del Consell Comarcal de la Selva, publicades al web de Govern Obert i Transparència, l’alcalde de Caldes de Malavella és propietari al 100% de dues cases i al 50% d’una finca rústica, de dues cases més, de dos pisos -un a Platja d’Aro i un altre a Caldes-, d’una nau i de fins a quatre parcel·les. A més, Balliu disposa de tres vehicles: un Rolls Royce i un 600 adquirits l’any 2000, i un Panda comprat el 2015. D’altra banda, és titular al 50% de dos dipòsits bancaris i de les participacions de l’empresa Taxis i microbusos Balliu SL, dedicada al transport de passatgers.

Les crítiques desencadenades contra Balliu arran de la seva actuació i de conèixer-se els seus béns han revifat el polèmic cas de l’exdiputat cupaire Benet Salellas, qui va declarar el 2016 disposar d’11 propietats. La piulada de condemna del partit anticapitalista a l’actitud de l’alcalde de Caldes de Malavella ha aixecat les crítiques de diversos usuaris, que han recordat a la CUP les propietats de Salellas i les diverses herències d’immobles que han rebut alguns membres de la formació, com la diputada del Congrés Mireia Vehí i l’exdiputada del Parlament Mireia Boya.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.