De quantes propietats disposa l’alcalde de Caldes de Malavella?

L'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu

L’alcalde de Caldes de Malavella i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha acaparat un notable protagonisme aquesta setmana amb motiu de la polèmica actuació que va protagonitzar en enfrontar-se als okupes d’una de les seves propietats amb una destral a la mà. L’actitud de Balliu ha rebut el suport de diversos usuaris a les xarxes socials i de personalitats polítiques com l’exalcalde de Badalona, Xavier García Albiol, però també ha estat fortament criticada, sobretot després de conèixer-se que Balliu posseeix més d’una desena de propietats immobiliàries.

Segons les declaracions de béns patrimonials dels alts càrrecs del Consell Comarcal de la Selva, publicades al web de Govern Obert i Transparència, l’alcalde de Caldes de Malavella és propietari al 100% de dues cases i al 50% d’una finca rústica, de dues cases més, de dos pisos -un a Platja d’Aro i un altre a Caldes-, d’una nau i de fins a quatre parcel·les. A més, Balliu disposa de tres vehicles: un Rolls Royce i un 600 adquirits l’any 2000, i un Panda comprat el 2015. D’altra banda, és titular al 50% de dos dipòsits bancaris i de les participacions de l’empresa Taxis i microbusos Balliu SL, dedicada al transport de passatgers.

Les crítiques desencadenades contra Balliu arran de la seva actuació i de conèixer-se els seus béns han revifat el polèmic cas de l’exdiputat cupaire Benet Salellas, qui va declarar el 2016 disposar d’11 propietats. La piulada de condemna del partit anticapitalista a l’actitud de l’alcalde de Caldes de Malavella ha aixecat les crítiques de diversos usuaris, que han recordat a la CUP les propietats de Salellas i les diverses herències d’immobles que han rebut alguns membres de la formació, com la diputada del Congrés Mireia Vehí i l’exdiputada del Parlament Mireia Boya.

(Visited 353 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari