L’oposició reclama la dimissió de l’alcalde que es va enfrontar a okupes amb una destral

Salvador Balliu, de Caldes de Malavella i de Junts, assegura que va actuar en defensa pròpia

Vídeo de l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, amb una destral
Vídeo de l'alcalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu, amb una destral

Els tres grups de l’oposició a l’Ajuntament de Caldes de Malavella han reclamat a l’alcalde de la localitat i president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que dimiteixi després que hagi circulat a les xarxes socials un vídeo d’ell encarant-se amb uns okupes portant una destral.

ERC, Som Caldes-Amunt i Caldes en Comú han emès un comunicat conjunt, després d’haver-se reunit aquest diumenge a la tarda, manifesten que “aquesta no és la imatge ni els valors que volem que transmeti el poble”. Malgrat posicionar-se contra l’ocupació, rebutgen que “ningú” es prengui “la justícia per la seva mà”, i consideren “inadmissible” el comportament de l’alcalde.

Balliu, de Junts, assegura que va actuar en defensa pròpia i no com un agressor. Segons ha explicat l’alcalde de Caldes, els ocupants de la seva finca “van sortir amb uns pals amenaçant-me”, per la qual cosa es va sentir amenaçat i va agafar “la primera eina” que va trobar.

L’oposició, però, assenyala que Balliu “no es pot desvincular de la condició d’alcalde” i lamenta que no hagi estat informada dels fets pel govern local abans que pels mitjans de comunicació..

Està previst que, aquest dilluns a la nit, Balliu ofereixi explicacions sobre el vídeo en una reunió de la junta de portaveus.

(Visited 101 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari