Empleats del Parlament protesten pel tracte que reben de Borràs

Retornen la rosa que la presidenta de la cambra els ha regalat per Sant Jordi

Laura Borràs
Laura Borràs

Desenes de treballadors del Parlament de Catalunya han posat de manifest el seu rebuig al tracte que reben de la presidenta de la cambra, Laura Borràs, retornant la rosa i el llibre que aquesta els havia regalat per Sant Jordi.

Alguns d’ells han explicat el motiu aquest divendres a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), mentre que l’equip de Borràs ha negat tenir constància que els treballadors de la cambra catalana hagin adreçat cap queixa formal.

Entre altres friccions, Borràs va culpar els funcionaris del Parlament d’una actuació improcedent en el cas de la retirada de l’escó al diputat de la CUP inhabilitat Pau Juvillà, ja que van obeir la secretària general del Parlament, que va aplicar el que exigia la Junta Electoral.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.