Els comuns engeguen l’operació Colau

Barcelona en Comú i l’espai dels comuns en general mai han garantit fins ara que l’actual alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, repeteixi com a candidata a la reelecció a les municipals de l’any que ve. La mateixa Colau ha dit en diverses ocasions que és una decisió que no està presa, i el seu entorn sempre ha dit que ni ella mateixa ho tenia clar. Des de fa unes setmanes, però, dins de l’espai dels comuns s’ha posat en marxa tota una operació interna per convèncer l’alcaldessa que repeteixi, per començar a explicar en públic i en privat que aquesta és la millor opció per al partit i per a Barcelona i per demanar-li a Ada Colau que es presenti. I és que potser s’han adonat que no tenen dins del seu partit un bon relleu amb el qual poder mantenir l’alcaldia.

Una de les primeres persones del nucli dur de la direcció dels comuns que ha fet el gir i hi ha reclamat obertament a Ada Colau que es presenti a la reelecció és la líder d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, que en una entrevista de fa només uns dies feia una entusiasta petició assegurant que era la millor i única aposta que contemplava. No queda gaire temps perquè això es reprodueixi en totes les cares visibles dels comuns.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.