El nou mite de l’independentisme

L’independentisme unilateralista està creant un nou mite, una nova fita que, segons les seves teories, podria provocar un nou “embat” contra l’Estat. Es tracta de l’anhelat retorn de Carles Puigdemont.

Des dels sectors més propers al líder de JxCat s’alimenta la idea que la resolució judicial que garantirà la immunitat de Puigdemont a Catalunya i a l’Estat és imminent, que això permetrà que torni a casa i que podria ser un punt d’inflexió que reactivés l’independentisme per intentar alguna acció que apropés la independència que no van aconseguir el 2017. Com, qui i quan, però, no sembla que ho tinguin tan clar.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.