Argimon, nou centre de la diana d’Esquerra

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, és el nou objectiu a batre. I no pels partits de l’oposició ni pels sindicats i professionals sanitaris. És el nou objectiu de la maquinària del Palau de la Generalitat i d’ERC. En l’eterna batalla entre els dos grans partits de l’independentisme, cada cert temps apareixen noves dèries i enemics, d’un costat i de l’altre, i es dediquen esforços ingents per abatre’ls o minar la seva imatge. Quan ERC o Junts veuen que un diputat, un dirigent o un conseller de l’altre partit despunta o molesta per als seus objectius partidistes, l’ataquen sense pietat. La nova lluita des de les files d’ERC sembla que és ara contra Argimon.

Segons fonts dels republicans, la seva estratègia en els darrers passos de la desescalada de les mesures antipandèmia ha estat anar per lliure, no coordinar-se ni amb Educació ni amb Presidència, i això des d’ERC s’ho guarden i l’hi volen fer pagar. Des de les segones files del partit fa dies que es dediquen a trucar a periodistes per malparlar d’ell, del seu equip o dels motius suposadament foscos que hi ha darrere la seva manera de fer. “Argimon té aquella imatge de senyor entranyable de cabells blancs, però és un perill si no se’l frena”, diu en privat un alt càrrec de la Generalitat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.