Plega Cristian Alcázar, segon tinent d’alcaldia de l’Hospitalet, investigat per corrupció

Sosté que és innocent, però la Fiscalia demana 4 anys i mig de presó per a ell i la UDEF el responsabilitza del descontrol en les subvencions

Cristian Alcázar
Cristian Alcázar

Cristan Alcázar, un dels principals investigats per corrupció en l’afer del Consell Esportiu de l’Hospitalet, ha anunciat aquest dimecres que renuncia a tots els seus càrrecs per concentrar-se en la seva defensa jurídica.

En un comunicat, Alcázar manifesta que renuncia a l’acta de regidor i deixa de ser segon tinent d’alcaldia d’Espai Públic, Habitatge, Urbanisme i Sostenibilitat. També ha plegat com a primer secretari de la federació del PSC a l’Hospitalet de Llobregat.

Alcázar justifica la decisió per la necessitat d’“esvair qualsevol dubte sobre la seva gestió al Consell Esportiu i al Consistori” i “en favor” del PSC.

Aquest mes d’abril, la Fiscalia ha sol·licitat per a ell una pena de quatre anys i mig de presó perquè el responsabilitza de la suposada simulació de l’acomiadament d’un directiu del Consell, la qual va propiciar el pagament de 47.174 euros, que la Fiscalia considera un benefici econòmic indegut.

La Unitat de Delinqüència Econòmica i Fiscal de la Policia Nacional (UDEF), així mateix, atribueix al que fins ara ha estat el segon tinent d’alcaldia de Núria Marín “passivitat, permissivitat i deixadesa” envers la manca de control sobre subvencions públiques valorades en uns 200.000 euros, i un possible enriquiment il·lícit.

Investigat per estafa i malversació de fons públics en el cas de presumpte desviament de fons del Consell Esportiu, Alcázar manté que és innocent en el comunicat d’aquest dimecres.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.