El jutge imputa Luis Medina per un possible delicte d’ocultació de béns

Li dona tres dies per pagar una fiança de quasi 900.000 euros

Luis Medina

El jutge que investiga el cas mascaretes creu que Luis Medina Abascal ha amagat la seva fortuna per evitar els embargaments. En un escrit del qual se’n fa ressò l’agència EFE, l’instructor explica que li atribueix un delicte d’alçament de béns i a més li dona tres dies per pagar una fiança de gairebé 900.000 euros.

En els últims dies, el jutge del cas mascaretes s’ha trobat que no pot embargar els dos empresaris imputats. En el cas de Medina Abascal, el banc va comunicar que només tenia 247 euros al compte a més del iot que va comprar amb la seva comissió.

En el cas d’Alberto Luceño el jutge va trobar una mica més de 120.000 euros als seus comptes, a més de la casa que va comprar amb la part del botí. Una quantitat insuficient per cobrir els més de sis milions d’euros que tots dos van cobrar en comissions després d’intervenir en la venda de material sanitari a l’Ajuntament de Madrid les primeres setmanes de pandèmia.

El magistrat entén ara que, si més no en el cas del fill del duc de Fira, el que passa és que ha intentat amagar el seu patrimoni per evitar aquests embargaments i per això li atribueix un delicte d’alçament de béns que se suma als d’estafa, blanqueig i falsedat documental que ja li havia atribuït la Fiscalia Anticorrupció a la seva querella.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.