Piqué va proposar que el rei emèrit ajudés a tancar l’acord de la Supercopa amb l’Aràbia Saudita

El jugador del Barça argumentava a Rubiales que “podem entrar fàcil” gràcies als contactes de Joan Carles I

Gerard Piqué
Gerard Piqué

El jugador del FC Barcelona Gerard Piqué va proposar a Luis Rubiales, el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), recórrer al rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, perquè facilités el contracte per a l’organització de la Supercopa d’Espanya a l’Aràbia Saudita.

En concret, segons les comunicacions revelades per El Confidencial, Piqué va considerar que, gràcies a les relacions del rei emèrit a l’Aràbia Saudita, podrien “entrar-hi fàcil”.

“Rubi, creus que apropant-nos al rei pot ajudar? Que té bones relacions amb la gent d’allà, amb els reis o qui sigui dels saudites. Perquè podem entrar-hi fàcil. Jo sé que tu suposo que també hi pots entrar, però crec que el rei aquí ens podria ajudar, segur. L’emèrit, eh?”, va especificar Piqué.

En resposta a aquesta proposta, Rubiales exclama “uf”, i afegeix que “si ens salten des de la Federació al govern, ens passarà factura. Una altra cosa és que ho facis tu, però t’implicaràs. No ho sé”.

La informació d’El Confidencial d’aquest dilluns ha revelat converses entre Piqué i Rubiales sobre el cobrament d’una comissió milionària pel trasllat a l’Aràbia Saudita dels partits de la Supercopa d’Espanya, que es va produir el 2019.

Explicacions a Twitch
El jugador blaugrana, a través del seu canal de la plataforma Twitch, ha manifestat aquest dilluns, just després de la desfeta del Barça davant el Cadis (0-1), que “tot és legal” i que “no hi ha res a amagar”. De fet, ha afegit que se sent “orgullós perque crec que hem fet una feina espectacular” en una operació per a la qual considera que un 10% és una comissió “relativament” baixa per com està el mercat. També la RFEF ha defensat que l’operació citada per Rubiales i Piqué va ser “neta”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.