Xavi i l’equip assenyalen a Laporta per l’escandalosa nit del 14-A

En nom propi i del vestuari exigeixen explicacions i admeten que no van poder sortir de l'hotel, assetjats i agredits pels alemanys

Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona
Xavi Hernández, entrenador del FC Barcelona.

Laporta s’ha emportat, inesperadament, la crítica i el desafiament del mateix Xavi Hernández, l’entrenador del primer equip, molest per l’ocorregut la nit del dijous passat. “L’equip i jo estem a l’espera d’explicacions”, ha dit, després de revelar que a la sortida de l’hotel de concentració per a jugar el partit d’Europa League els aficionats alemanys, una multitud descontrolada, els van envoltar, van fer front i van superar la seguretat, podent llançar tota mena d’objectes. Fins al punt que l’autocar va haver d’amagar-se i buscar una altra entrada on no hi hagués milers d’aficionats rivals assetjant.

“És com si entren a casa teva a robar, aquesta és la sensació que vam tenir”, ha dit Xavi, queixós d’aquesta situació i de sortir a jugar en un camp ‘contrari’. L’entrenador va admetre també que els incidents van influir indubtablement en el rendiment de l’equip, que va acabar perdent el partit i l’eliminatòria.

La plantilla i el mateix entrenador, en un atac sense precedents, encara que per descomptat justificat per la gravetat dels fets, ja estaven amb la mosca a l’orella pel relleu del personal i estructura de la seguretat específica del primer equip, executat setmanes enrere a favor d’altres especialistes i professionals.

Algunes fonts apunten que el responsable ha estat el mateix president Joan Laporta, a qui assessora en aquesta matèria el seu excunyat Alejandro Echevarría, un altre satèl·lit comissionista del primer responsable executiu, que campa a plaer i sense control i amb un guió que res té a veure amb els interessos del club.

És la primera vegada en molt de temps que l’entrenador del primer equip carrega d’aquesta manera tan contundent en contra de la mateixa junta, responsabilitzant-la d’una negligència amb efecte directe en un fet tan greu com és una eliminació en quarts de final d’una competició europea.

(Visited 178 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari