Enxampen a Gerard Piqué negociant una comissió de 6 milions per la Supercopa

Finalment, aquest trofeu s'ha acabat celebrant a l'Aràbia Saudita

L'empresari i jugador del FC Barcelona Gerard Piqué
L'empresari i jugador del FC Barcelona Gerard Piqué.

Gerard Piqué acaba de ser caçat exhibint aquest costat ambiciós i mercantilista, insaciable i impropi d’algú que continua presumint de jugar gairebé gratis al Barça. Segons uns àudios destapats per El Confidencial, el president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Luis Rubiales, i el central blaugrana van pactar donar un “pilotasso” amb la venda de la Supercopa a una empresa de l’Aràbia Saudita quan, a finals del 2018, va sorgir la idea de convertir el torneig en una ‘final four’ per a augmentar el valor dels seus drets televisius. Tot apunta al fet que la societat de Piqué, Kosmos, es va acabar emportant una comissió de 6 milions.

D’acord amb aquesta informació, Rubiales va donar el seu vistiplau al nou format i va autoritzar a Piqué a sondejar en secret el mercat audiovisual, a la recerca de possibles compradors. A partir d’aquest moment, Piqué va passar a treballar per a la Federació. Tots dos van iniciar els contactes per a convèncer al Real Madrid de disputar-la al Santiago Bernabéu, encara que el veritable objectiu era que es jugués al Camp Nou.

Les converses, documents i àudios revelen que, finalment, tot va acabar en un contracte milionari amb l’Aràbia Saudita. “De puta mare que el Madrid digui que no”, se sent dir a Piqué en un d’aquests enregistraments, mentre que en un altre Rubiales li assegura que “us quedeu 6 quilos”.

Qui promou aquest negoci entorn de la Supercopa és el mateix Piqué, que enganya els periodistes i al barcelonisme amb una captura de mòbil per a fer-se el pobre o acusa l’ex-president Bartomeu de “mentir-me a la cara”, com a reacció furiosa al fet que Bartomeu no li permetés entrar en el Barça Corporate perquè expressament ho prohibia el codi ètic del club.

I és el mateix Gerard Piqué que va sucar en l’amistós d’homenatge a Maradona a l’Aràbia Sauditai en el d’homenatge a Mandela a Sud-àfrica, a més de mitjançar i negociar amb les productores, inclosa la seva, els pagaments als futbolistes del primer equip per participar en el documental Matchplay. De tot això no existeixen àudios. Sospites, sí.

L’RFEF ha denunciat el hackeig dels seus arxius i comunicacions, encara que en cap cas ha pogut negar el contingut de tots aquests documents.

(Visited 177 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari