La Graderia d’Animació del Barça denuncia la “humiliació social” al Camp Nou

Ha acusat al FC Barcelona de participar en un procés de venda d’entrades poc ètic al partit contra l’Eintracht de Frankfurt: “Ha facilitat l'accés a turistes i aficions contràries a través d'una política de preus inassolible pel públic culer de Catalunya”

Gavi y Borré en el FC Barcelona - Eintracht Frankfurt (2-3) en el Camp Nou
Gavi y Borré en el FC Barcelona - Eintracht Frankfurt (2-3) en el Camp Nou.

Després de la indefensió que van viure els aficionats del FC Barcelona al Barça-Eintracht Frankfurt (2-3) el dijous 14 d’abril, la Graderia d’Animació del club blaugrana ha decidit abandonar els seus seients com a protesta. Han titllat els fets com a “la infàmia més gran succeïda a casa nostra” i han confirmat que no assistiran al partit contra el Cadis de demà, dilluns 18 d’abril, a les 21.00 hores.

D’aquesta manera no podrà fer la seva tasca: “Ajudar a engrescar a la resta de l’estadi per aconseguir victòries, perquè tenim ben clar que com a aficionats som el dotzè jugador de l’equip”. “Com a aficionats i socis del FC Barcelona hem viscut una humiliació social que mai podrem oblidar”, ha expressat.

L’acusació al club

Ha acusat al Barça de participar en un procés de venda d’entrades poc ètic. “La perversió del sistema del seient lliure promoguda pel club ha estat una tònica durant les darreres temporades, facilitant l’accés a turistes i aficions contràries a través d’una política de preus inassolible pel públic culer de Catalunya, però els fets d’aquesta temporada excedeixen qualsevol límit i posen en perill, innecessàriament, a la massa social del Barça”, ha criticat.

També ha assenyalat als responsables de la seguretat dels aficionats de l’equip de Pedri, Busquets i Piqué per la mala gestió del partit d’Europa League. “És difícil d’entendre com una invasió anunciada durant setmanes ha passat absolutament inadvertida al Departament de Seguretat i als Mossos d’Esquadra. Ens preguntem si ha estat una sorpresa o si s’ha promogut la inacció per aconseguir tres milions en taquillatge”, ha qüestionat.

30.000 aficionats alemanys

L’organització ha reprovat als qui han criticat als aficionats en comptes dels responsables de la venda d’entrades: “Tampoc ha estat una sorpresa que aquests hagin posat especial atenció en l’afició del Barça i hagin negligit l’aparició de més de 30.000 aficionats alemanys”. “Tot i això, donem gràcies que, dins de la gravetat dels fets, l’afició del Frankfurt no fos de les més conflictives d’Europa. Qui sap on estaríem ara mateix amb una altra afició”, ha expressat.

Ha acusat al FC Barcelona de prioritzar guanyar tres milions d’euros per sobre del benestar dels seguidors de l’equip entrenat per Xavi Hernández. “No podem permetre mai més una situació remotament similar i demanem a les parts implicades que recordin que no tot a la vida són uns pocs milions, especialment si parlem d’un club que té com a lema “més que un club””.

(Visited 155 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari