Amb quin regidor d’ERC se les ha tingut ara Albano-Dante Fachín?

Amb Coque García i Muñoz, regidor d’ERC a L’Hospitalet. L’ex-diputat dels comuns, Albano-Dante Fachín, de fa temps arrenglerat amb la línia política de Junts i Carles Puigdemont, va retuitejar, el passat 13 d’abril, un missatge del periodista Jesús Cintora on explicava que la Ley Mordaza ha causat 28 imputats i més de 15.000 euros en multes arran de quatre vagues al País Basc afegint-hi aquest comentari: “PSOE i Podemos (amb el suport d’ERC) contra els treballadors”. El regidor d’ERC va reprotxar-li el tuit dient-li: “Albano, se’t nota massa. Dissimula i relaxa’t, que ja has fet prou mèrits perquè et tornin a convidar a paella. Tranquil”.

A Fachín no li va agradar, clar, la crítica de García i li va dedicar un missatge directe que sonava a advertència o amenaça. “Coque: ets regidor d’ERC a HOSPITALET. Tingues cura. La “paella” era una trobada amb independentistes perseguits per l’Estat. Que no poden tornar a casa seva. Va ser una trobada emotiva. Espero no haver de repetir-la i que aviat puguin tornar a casa”, va escriure i en un altre tuit va reproduir el del regidor republicà de l’Hospitalet amb el text “Per si esborra”.

Va ser dur també l’intercanvi de missatges que va mantenir Fachín amb un usuari de Twitter que li va dir “aquest tuit teu traspua molta mala llet i és del tot demagògic, i t’ho diu un veí del poble del costat que quan tingui ocasió t’ho dirà a la cara. Les teves piulades sempre tenen una càrrega ben grossa de ressentiment i disparant sempre en la mateixa direcció”. L’ex-diputat de la CUP li va demanar “Com et dius? Ho dic perquè jo no m’amago i m’agradaria saber qui és que vindrà a dir-me alguna cosa “a la cara”.

La diputada al Congrés Maria Dantas, que és la portaveu d’ERC en la negociació de la reforma de la Ley Mordaza, es va oferir per explicar-li a Fachín les esmenes que hi ha presentat el seu grup. Fins i tot, li va enviar el seu mòbil per missatge directe per si volia comentar-ho, però Fachín ho té clar. “Com a ciutadà tinc elements suficients per saber que les vostres “exigències” són paper mullat pel Gobierno al que manteniu al poder”, va sentenciar.

(Visited 291 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari