Barça – Frankfurt: “El màxim responsable del que va passar al Camp Nou és el club. Sentim vergonya”

La vicepresidenta del FC Barcelona, Maria Elena Fort, ha reconegut que van recaptar 3 milions d'euros amb la venda d'entrades del partit d'ahir, divendres 14 d'abril

Éric García al FC Barcelona - Eintracht Frankfurt (2-3)
Éric García al FC Barcelona - Eintracht Frankfurt (2-3).

L’Eintracht de Frankfurt ha derrotat al Barça tant al terreny de joc (2-3) com a la graderia. El Camp Nou es va inundar de samarretes blanques per l’assistència massiva d’aficionats alemanys que van aconseguir entrades per animar al seu equip. En l’única cosa que ha triomfat el club blaugrana és en la recaptació: “3 milions d’euros. Però t’asseguro que, davant l’ocorregut, aquests 3 milions són difícils de digerir”, ha reconegut la vicepresidenta del FC Barcelona, Maria Elena Fort, que ha assegurat que “el màxim responsable del que va passar ahir és el club”. “No vull oblidar-me d’agrair als socis que van venir, demanar-los disculpes i lamentar profundament el que van sofrir ahir. Nosaltres també sentim vergonya del que vam veure”, ha expressat a una entrevista al programa ‘Què t’hi jugues!’ de la Cadena SER.

Fort ha declarat que no saben com han arribat “totes aquestes entrades a les mans d’aficionats alemanys”. “Ho sabrem en breu i ho podrem explicar”, ha afirmat. “Sé que el soci vol explicacions en calent, però la nostra responsabilitat és donar-les amb les dades a la mà”, ha assenyalat.


“El Barça no ha venut entrades a alemanys”

“El club ha pres totes les mesures que ha considerat oportunes des del moment en què es van posar les entrades a la venda per evitar que l’afició rival les pogués comprar. Acceptant la responsabilitat, aquestes mesures no han estat suficients i aquestes entrades han anat a parar on no ho havien de fer”, ha justificat la vicepresidenta del FC Barcelona. “Defensem i rotundament afirmem que el Barça no ha venut entrades directament a alemanys. Ha sobrepassat el sistema de control i hi ha diferents casuístiques”, ha defensat Elena Fort.

Quan se li ha preguntat per la possible incidència de touroperadors, ha afirmat que “és una hipòtesi”: “Hi ha moltes situacions diferents. Una de les importants podria ser aquesta. Jo crec que hi ha d’altres. Els alemanys estaven distribuïts per tot l’estadi. Crec que no és només un factor. Són molts”. “Com a club en global hem de fer una reflexió. Això ens ha d’obrir els ulls i hem de donar un cop sobre la taula i repensar moltes coses que segurament les fem pensant que les hem fet sempre i potser avui dia no són viables o no són la millor manera d’actuar”, ha sentenciat.

(Visited 201 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari