La Guàrdia Civil desmantella dues organitzacions de narcos a Tarragona i el Delta

51 detinguts i 10 tones de droga comissades en les operacions Maius i Drift

Imatges de les operacions antidroga Maius i Drift
Imatges de les operacions antidroga Maius i Drift

Agents de la Guàrdia Civil han desarticulat aquesta setmana dues organitzacions dedicades a facilitar el tràfic de drogues a Tarragona i l’àrea del Delta de l’Ebre, en el marc de les operacions Maius i Drift, que han sumat 51 detinguts i 10 tones d’haixix comissades.

Aquestes organitzacions aportaven embarcacions per transportar haixix i servien traficants d’arreu d’Espanya, facilitant-los també combustible i aliments. Amb aquest cop policial, que culmina investigacions iniciades l’estiu del 2021, s’ha desmantellat la logística que, a través de la Costa Daurada, introduïa droga des del Marroc que es venia a Europa.

Segons publica el diari ABC, un dels detinguts durant l’operació Drift, aquest dimarts, és un veí de Viladecans considerat el principal traficant d’haixix a Catalunya del darrer any.

En el transcurs d’aquestes operacions, la Guàrdia Civil ha frustrat dues càrregues d’haixix a Tarragona, una a Alacant i una quarta a Eivissa. Algunes de les 19 detencions corresponents a l’operació Maius s’han practicat a Algesires (Cadis).

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides