Medina s’exposa a un quart delicte per haver buidat els seus comptes

Mentre l'investigaven en el cas de les mascaretes de Madrid, el comissionista va extreure 110.000 euros

Luis Medina

El jutge que investiga la querella contra els empresaris Luis Medina i Alberto Luceño per possibles delictes en la compravenda de material sanitari a l’Ajuntament de Madrid en plena pandèmia sospesa adoptar noves mesures cautelars contra el primer després de constatar que únicament disposa de 247 euros al compte.

El magistrat titular del jutjat d’instrucció 47 de Madrid va acordar la setmana passada l’embargament dels béns dels dos empresaris. En el cas de Medina, fill del duc de Fira i de Naty Abascal, la mesura afectava un iot pel qual va pagar 325.515 euros i dos bons bancaris per un valor de 400.000 euros.

En el cas que es demostri que ha buidat els seus comptes i fet desaparèixer els diners que va cobrar en comissions a compte de contractes de material covid amb l’Ajuntament de Madrid, s’enfrontaria a un quart delicte, el d’alçament de béns. De moment està imputat per estafa agreujada, falsedat documental i blanqueig de capitals.

Segons la documentació remesa per l’entitat Deustche Bank al jutjat que instrueix la causa, a la qual ha accedit la Cadena SER, Medina va vendre almenys 110.000 euros d’un dels seus bons per valor de 200.000 adquirits amb diners del suposat frau, durant el període en què ja sabia que penjava sobre ell una acusació de la Fiscalia, en forma de diligències informatives de caràcter penal.

(Visited 74 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari