Els treballadors de la CCMA temen una ‘purga’ amb els canvis de direcció

No descarten que s'arraconin als que han estat en càrrecs intermedis amb els directors destituïts

Gordillo i Sanchis

La lluita partidista pel control dels mitjans de comunicació públics ha estat un clàssic a Catalunya. De fet, les batalles no s’han centrat només en la voluntat dels governs de controlar-los, sinó en controlar més mitjans o de manera més lligada des d’un partit més que des d’un altre dins dels mateixos governs.

Aquest control en els mitjans dependents de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) també és un altre dels punts de fricció entre els partits que formen la coalició de govern de la Generalitat, ERC i JxCat.

Això ha fet que els treballadors hagin reclamat despolititzar les direccions. Ara, amb la nova CCMA, s’ha anunciat que es destituiran els directors de TV3, Vicent Sanchis, i Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i que, fins que es resolguin els concursos públics al que estan obligats per als càrrecs, s’establiran direccions provisionals.

Entre els treballadors, però, es temen ‘purgues’ que arraconin als que han estat en càrrecs intermedis amb els directors destituïts, encara que el seu poder hagi estat escàs o nul i la seva feina purament professional.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.