Pressió per fer plegar el tinent d’alcaldia de Santa Maria de Palautordera acusat d’agredir un regidor

L’oposició sol·licita un ple extraordinari sobre Enric Pousa (Junts)

Vídeo de Pousa difós per la CUP
Vídeo de Pousa difós per la CUP

Els partits de l’oposició al govern municipal de Santa Maria de Palautordera, la CUP, ERC i el PSC, han demanat que se celebri un ple extraordinari per aconseguir la dimissió del primer tinent d’alcaldia i regidor de Medi Ambient, Enric Pousa (Junts), a qui la CUP acusa d’haver agredit Lluís Morales, un dels seus regidors en aquesta localitat.

Els sis regidors de l’oposició, del total de 13 que suma el consistori, reclamen a Pousa que plegui i, si no ho fa, que se’l destitueixi dels seus càrrecs per uns fets que consideren prou rellevants per tractar-se en un ple específic, publica Nació Digital.

La setmana passada, la CUP de la localitat va denunciar que el seu regidor va demanar al tinent d’alcaldia que justifiqués la retirada i el llançament a les escombraries de cartells amb què la CUP critica diversos aspectes de la gestió municipal, i que Pousa va tractar-lo de “fill de puta”, el va empènyer i va mirar d’etzibar-li un cop de puny. Segons el relat cupaire, Pousa va rebutjar disculpar-se i va afegir: “Si tingués 30 anys menys et fotria una pallissa, i no retiro res!”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.