La propietària del bar on s’ha generat un incendi a Barcelona està ingressada sota custòdia policial

El foc ha afectat fins a vuit edificis de l'Eixample i ha fet cinc ferits de diversa consideració

La policia té sota la seva custòdia la propietària del bar del carrer València de Barcelona on aquesta nit s’ha iniciat un incendi que ha acabat afectant fins a vuit edificis de l’Eixample barceloní i provocant cinc ferits de diversa consideració. La dona sota custòdia policial es troba en estat greu a l’Hospital de Vall d’Hebron de Barcelona, i a hores d’ara no es descarta que el foc hagi estat intencionat pel fet que la propietària del bar havia amenaçat en alguna ocasió en cremar el local.

Es dona la circumstància que la propietària del local ja havia rebut diferents denúncies, cosa que havia provocat que el local tenia una ordre de precinte preventiu, tal com ha confirmat el tinent d’alcalde de Barcelona, Albert Batlle. Aquest tancament s’havia d’haver fet el passat divendres, però no es va concretar perquè quan s’anava a fer el local “no tenia activitat”, segons ha confirmat Batlle.

Dels vuit edificis afectats pel foc, les finques més afectades són les del número 73 del carrer València i la del número 90 de l’avinguda Roma que presenten danys estructurals. Els Bombers de Barcelona han informat que a les quatre menys deu de la matinada han rebut diferents avisos que alertaven d’una explosió amb boles de foc en el lloc dels fets.

 

(Visited 128 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari