Noves mobilitzacions dels mestres catalans de cara al tercer trimestre

Un dels punts clau que demanen és la recuperació de les hores lectives que tenien abans de les retallades

Protestes professors

Els sindicats de professors anuncien noves mobilitzacions de cara al tercer trimestre, i no descarten fer vaga altre cop. El motiu és que consideren que el departament no està cedint en cap de les seves peticions.

Els sindicats desmenteixen que Educació hagi respost un 70% de les catorze demandes que han posat sobre la taula, tal com defensa el conseller Josep Gonzàlez-Cambray. Consideren que en la majoria de casos, o bé ja estaven previstes als pressupostos d’aquest any, o bé les està ajornant fins al final d’aquesta legislatura o l’inici de la vinent.

És per això que la portaveu d’USTE-STES, Iolanda Segura, avisa que si no hi ha nous moviments, tornaran als carrers: “Tenim molt clar que continuarem amb mobilitzacions de cara al tercer trimestre, sense excloure la vaga. No serà un tercer trimestre tranquil, i fins i tot, si no aconseguim revertir aquesta situació, tampoc hi haurà un inici de curs tranquil”.

Els sindicats situen ara com un dels punts clau la recuperació de les hores lectives que els professors tenien abans de les retallades. Demanen que la rebaixa s’apliqui ja al curs vinent, i no progressivament entre el 2023 i el 2025 com proposa el departament.

(Visited 110 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari