Triple cop policial al cultiu de cànnabis a les comarques de Girona

Els Mossos d’Esquadra detenen quinze persones a Sils i Maçanet de la Selva, i la Policia Nacional, quatre més a Sant Feliu de Guíxols

Vehicle dels Mossos
Vehicle dels Mossos

Dues operacions policials antidroga s’han saldat amb 19 detencions i la intervenció de 4.500 plantes de marihuana a les comarques de Girona.

Aquesta matinada, un dispositiu dels Mossos d’Esquadra desplegat a Sils i Maçanet de la Selva contra una organització dedicada al tràfic de marihuana ha iniciat nou entrades i escorcolls. Segons informe el Diari de Girona, s’han produit a les urbanitzacions de Vallcanera i Mas Altaba.

En aquesta operació, on també han participat efectius de les policies locals, quinze persones han estat detingudes i els agents han localitzat 3.000 plantes de marihuana.

Una recent intervenció antidroga de la Policia Nacional, també amb el suport d’agents locals, en una finca de 5,2 hectàrees de Sant Feliu de Guíxols, va intervenir 1.500 plantes i va desmantellar un laboratori.

Aquests productors de marihuana, segons el mateix diari, van acumular una defraudació del fluid elètric de 50.000 euros punxant la llum. Quatre persones procedents d’Europa de l’Est, reincidents per fets similars de l’any 2019, han estat detingudes i un d’ells ha ingressat a la presó.

(Visited 61 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari