Fi de les mascaretes als interiors a partir del 20 d’abril

Sanitat anuncia que continuaran sent obligatòries en hospitals, residències de gent gran i en el transport públic

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, anuncia la fi de les mascaretes als interiors

Foto: @sanidadgob

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha posat data aquest dimecres a la fi de les mascaretes als espais interiors. Segons ha concretat, la retirada s’aprovarà el pròxim dimarts 19 d’abril en el Consell de Ministres i entrarà en vigor el dimecres 20, després que es publiqui al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).

D’aquesta manera, l’Executiu central seguirà les recomanacions dels tècnics, els quals van demanar que les mascaretes es mantinguessin durant la Setmana Santa a causa de l’augment de la interacció social i la mobilitat que es produirà. La retirada, a més d’aplicar-se en equipaments culturals i esportius, també es durà a terme en les escoles, tal com han demanat Catalunya i altres comunitats.

No obstant això, hi haurà diverses excepcions. Com ha explicat Darias, les mascaretes continuaran sent d’ús obligatori en hospitals i centres mèdics, en residències de gent gran i en el transport públic. Els experts continuen recomanant seguir-les portant quan es produeixin aglomeracions.

(Visited 61 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari