Qui ha acusat Joan Ignasi Elena de fer negocis amb un germà seu als Jocs Olímpics d’Hivern?

Frederic Bentanachs i Chalaux, conegut com a Fredi Bentanachs. En una de les concentracions recents de Meridiana Resisteix va agafar el micròfon i va fer una proclama d’uns cinc minuts que aquest col·lectiu va penjar a Youtube. En aquesta intervenció, Bentanachs va criticar l’executiu  de Pere Aragonès, al qual va qualificar de ‘govern de Vichy’, i va acusar el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, de corrupció. “L’Elena està muntant negocis amb el seu germà als Jocs Olímpics aquests d’Hivern que s’han inventat, però no de 8.000 euros sinó de 100.000, 200,000 o 300.000. Estan estafant al poble. Jo no ho tolero. Ja m’han robat prou i ja m’han aixecat prou la camisa”, va dir.

Va recordar que té 65 anys i que en fa cinquanta “que aguanto”. Va acabar dient “continuaré la lluita fins el final. No tinc res a perdre. Només la vida i aquesta ja la vaig perdre fa molts anys” i es va acomiadar cridant “Endavant! Visca Meridiana i visca la Terra!”. “Lliure!”, van rubricar els assistents a la concentració. Bentanachs va estar quatre anys a la presó, entre el 1979 i el 1983, acusat d’atracament i pertinença al grup terrorista Terra Lliure.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.