El PSC critica la consulta dels Jocs d’hivern i no planteja fer campanya

Els socialistes rebutgen per innecessari el referèndum i afirmen que "no hi ha alternativa" a presentar candidatura

Pere Aragonès amb Salvador Illa

La viceprimera secretària del PSC, Lluïsa Moret, ha defensat aquest dilluns que “no hi ha alternativa” a presentar la candidatura per als Jocs Olímpics d’hivern del 2030, i ha assegurat que els socialistes ara com ara no s’han plantejat fer campanya a favor del projecte en la consulta que el Govern convocarà al juliol.

“Com nosaltres no ens plantegem fer consultes, fins ara no ens hem plantejat fer campanyes. Quan toqui, ja ens ho plantejarem. Avui dia, creiem que no cal fer consultes i no ens hem plantejat fer campanya”, ha dit preguntada en una roda de premsa, en la qual ha apostat per una candidatura conjunta entre Catalunya i l’Aragó.

Ho ha dit després que el Govern ha anunciat aquest mateix dilluns que el 24 de juliol se celebrarà aquesta doble consulta, amb dues preguntes diferents: una a l’Alt Pirineu i Aran (Lleida) sobre si s’ha de presentar la candidatura, i una altra al Ripollès (Girona), el Berguedà (Barcelona) i el Solsonès (Lleida) sobre si aquestes comarques s’han d’involucrar en el projecte olímpic.

(Visited 37 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari