Cambray rebutja dimitir reafirmant la seva postura

El conseller d'Educació desafia els sindicats a trobar una manca de diàleg més enllà del calendari

El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, a Catalunya Ràdio

Foto: @maticatradio

El conseller d’Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha defensat el seu paper al capdavant del Departament així com les decisions que ha pres relacionades amb l’avançament del calendari i el nou currículum. En una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, el conseller ha assegurat que no s’han “saltat res” i que no van comunicar amb antelació els canvis als sindicats “de la mateixa manera que no hem comunicat la gratuïtat de l’infantil”, perquè “no afecta els drets laborals”.

“Nosaltres parlem sempre amb tothom. No ens hem saltat res, això que quedi clar, els informes del Consell Escolar no són vinculants i en teníem quatre posicionant-se amb què l’avançament del calendari escolar és una bona mesura per a l’alumnat”, ha asseverat Cambray, que ha rebutjat deixar el càrrec. “No he pensat a dimitir perquè estic convençut de les decisions que prenc. Se m’ha de jutjar pels fets”, ha manifestat.

El conseller ha lamentat les acusacions que els sindicats han llançat contra ell, assenyalant que li “dol que alguns creguin que soc una persona poc dialogant”, i els ha desafiat a trobar “un exemple que no sigui el calendari escolar de manca de diàleg i consens”. En aquest sentit, Cambray ha assegurat que s’han fet més reunions “que mai” amb la comunitat educativa i ha negat que el Departament hagi pres unilateralment cap decisió

Malgrat que el posicionament d’Educació i els sindicats és molt diferent, Cambray ha reafirmat la seva aposta pel diàleg i s’ha mostrat convençut que s’arribarà a un acord: “No ens hem aixecat ni ens aixecarem mai de la cadira. Volem un acord”, ha assegurat. El conseller ha destacat que els sindicats no han assistit a les quatre últimes reunions amb el Departament i ha manifestat que espera que sí que es presentin a la que hi ha prevista aquest dilluns al migdia.

(Visited 68 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari