Site icon El Triangle

Quin redactor de la secció de Política de TV3 se’n va al Govern de la Generalitat?

Jordi Eroles. Des del setembre del 2016 és redactor de la secció de Política dels informatius de TV3. Porta 16 anys treballant a TV3, on va començar en els equips d’edició dels Telenotícies. Abans havia estat quatre anys redactor de la secció d’Esports de Catalunya Ràdio. No ha dissimulat gaire les seves simpaties per la causa independentista. Una fotografia que va penjar al seu perfil d’Instagram fent footing amb un casquet amb la bandera estelada va circular força per les xarxes socials. La difusió de la fotografia i els comentaris lògics sobre la incompatibilitat entre aquesta imatge i la seva tasca periodística en un canal públic com TV3 el van endur a passar a la categoria de ‘privat’ l’accés al seu canal d’Instagram.

El passat divendres va desconcertar els seus seguidors a Twitter amb un missatge críptic: “Compte enrere activat!”. No va contestar als usuaris que li van demanar a què es referia. Es refereix a que queden pocs dies perquè assumeixi el càrrec de Cap de Comunicació del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert. Aquest Departament el dirigeix la consellera Victòria Alsina, en representació de JxCat.

Fins ara, Eroles negava que les seves informacions fossin parcials a favor del partit que presideix Carles Puigdemont. D’aquí a uns dies ja no li caldrà dissimular. Són les altres portes giratòries.

.

Exit mobile version