Iu Forn, nou director de l’ACN

El periodista ha estat proposat per Junts i substitueix a Marc Colomer, al capdavant de l'agència des del 2016

Iu Forn

Iu Forn serà el nou director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN), segons ha aprovat aquest matí el consell d’administració de l’empresa pública, en substitució de Marc Colomer, nomenat el 2016. El relleu es produeix després de l’acord a què han arribat Junts i ERC, que mantenien diferències sobre com s’havia de materialitzar el nomenament.

El consell d’administració de l’ACN té el mandat caducat i ERC era partidària de renovar-lo abans de triar el nou director, però la falta de quòrum ha impedit el relleu. Colomer va accedir al càrrec fa sis anys a proposta d’ERC i ara Iu Forn agafa les regnes de l’ACN a proposta de Junts, que ha optat pel periodista després d’haver proposat altres noms que s’han descartat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.